Moeder&Kind Centrum Harderwijk

In sommige gevallen is het veiliger en noodzakelijk om in het ziekenhuis te bevallen. Dit kan zijn bij bepaalde risico's of complicaties. Met een medische indicatie kun je onder begeleiding van de klinisch verloskundige en/of gynaecoloog bevallen in het Moeder&Kind Centrum van ziekenhuis St Jansdal.

In het centrum zijn tien couveusesuites, één onderzoekskamer, negen kraamsuites en vier zwangerenkamers aanwezig.

Bekijk foto's en filmpjes van de zwangerenkamers, kraam- en couveuse suites. 

In sommige gevallen is het noodzakelijk om al vanaf het begin van de zwangerschap in het ziekenhuis onder controle te zijn; zoals bij suikerziekte, hoge...

'Hotelkamers' die in een handomdraai omgebouwd worden tot een goed geoutilleerde professionele verloskamer met alle faciliteiten.

Het Moeder&Kind Centrum biedt gezinsgerichte zorg voor het ontwikkelen van een hechte band met de ouders en andere gezinsleden.

De couveuseafdeling beschikt over tien couveusesuites. Hier worden premature baby’s die medische zorg nodig hebben opgenomen.

Soms is een opname in het ziekenhuis tijdens een zwangerschap nodig. Bijvoorbeeld bij hoge bloeddruk, groeiachterstand, bloedverlies of voortijdige weeënactivite...

Je familie en vrienden met een selfie laten weten hoe het met je gaat? Dat mag! Maar maak alleen een foto van jezelf.